Θρήνος στην Κορινθία: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο - Στο ίδιο σημείο είχε καταλήξει ο αδερφός του
Στο πένθος βυθίστηκε το Βέλο Κορινθίας μετά τον θάνατο 20χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/7).
Ο 20χρονος επέβαινε σε μηχανή, την οποία οδηγούσε φίλος του, που έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής- συνθήκες, στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά ο ο νεαρός Σπύρος έχασε τη ζωή του.
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ότι ο αδερφός του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα, στον ίδιο δρόμο, το 2020, ενώ πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους.
Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται απο το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 20χρονου εξέφρασε σε ανάρτηση του και ο Άρης Βοχαϊκού, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο αδικοχαμένος Σπύρος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Στην Εντατική τρία άτομα - Ενεπλάκησαν τουλάχιστον τέσσερα οχήματα
Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας
BofA για τράπεζες: Υψηλότερες επιστροφές κεφαλαίου προ των πυλών - Κορυφαία επιλογή η Eurobank
13:32
«Η ACTIVE εφοδιάζει με τεχνολογία αιχμής 223 Επαγγελματικά Λύκεια της Χώρας»
13:30
Ολοκληρώθηκε η πορεία των εργαζομένων τουρισμού και επισιτισμού στο Μαξίμου (pics)
13:20
ΥΠΠΟ: Αναβαθμίζεται πλήρως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ιθάκης - Ο σύγχρονος σχεδιασμός του
13:18