Οπλοστάσιο με πολυβόλο βρέθηκε σε σπίτι στα Χανιά
Ανανεώθηκε:
Στο μικροσκόπιο των ειδικών στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται το οπλοστάσιο που βρέθηκε στο σπίτι ενός Έλληνα στα Χανιά, κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ύστερα από πληροφορίες.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο με γεμιστήρα, ένα πολεμικό τυφέκιο με γεμιστήρα, τρία πιστόλια με πέντε γεμιστήρες, ένα επαναληπτικό τυφέκιο με διόπτρα, μία κυνηγετική καραμπίνα και 188 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Ο κάτοχος των όπλων συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ, διενεργείται προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του, σε ένοπλες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.
Για αυτόν τον λόγο, τα πολεμικά όπλα, το τυφέκιο και τα πιστόλια εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ελαφρυντικά σε μόνο πέντε καταδικασθέντες από το Εφετείο
12:36
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στην Κύπρο
12:31
Αντιδράσεις ΠΟΠΕΚ για το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των πρατηρίων καυσίμων
12:28
ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Νέος CEO ο Αριστοτέλης Χαντάβας - Τέλος πορείας για τον Μανώλη Μαραγκουδάκη
12:25