Άλογο πνίγηκε από το σχοινί που ήταν δεμένο - Συνελήφθη ο δράστης στον Βόλο
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής (2/07) στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών περί ζωοκτονίας και περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.
Ο δράστης χθες το βράδυ, έδεσε σε παραποτάμια περιοχή της πόλης του Βόλου, δυο άλογα ιδιοκτησίας του και το ένα εξ αυτών, πνίγηκε από το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένο. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, στον οποίο βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 60.000€
Η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου γνωστοποιώντας την είδηση ανέφερε ότι: «Μας ειδοποίησαν από την αστυνομία ,κάποιος έδεσε 2 αλόγα στον Κραυσίδωνα περιοχή Τσαλαπάτα, το ένα μπλέχτηκε στα σχοινιά και πνίγηκε ,το άλλο είναι σε σοκ, υπάρχει κάποιος να βοηθήσει που έχει εγκαταστάσεις για αλόγα να το φιλοξενήσει; παίρνουμε ιππικό αλλά δεν το σηκώνουν ,ζητάμε βοήθεια για το ζωάκι».
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες - Προσοχή στις πληρωμές
06:00
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00