Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 69χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικες σε λεωφορείο
Ποινή φυλάκισης 19 μηνών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε 69χρονο για σεξουαλική παρενόχληση πέντε ανήλικων κοριτσιών σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.
Επιπλέον, στον 69χρονο επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 200 ημερήσιων μονάδων προς 5 ευρώ/ημέρα.
Παράλληλα, κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για εξύβριση, ενώ η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και αφέθηκε ελεύθερος.
Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα, ότι είναι αθώος και ότι θέλουν να τον κλείσουν στη φυλακή, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 69χρονος άνδρας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη καθώς σύμφωνα με καταγγελία, εξύβρισε και με ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις, που αφορούν σε ασελγείς πράξεις, προσέβαλε την αξιοπρέπεια πέντε νεαρών κοριτσιών εντός αστικού λεωφορείου.
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00
Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για to Fuel Pass - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
02:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιχτή η πλατφόρμα- Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
01:00
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30