Πόρτο Γερμενό: Νεκρός ο Γερμανός πεζοπόρος που αγνοούνταν από χτες
Ανανεώθηκε:
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 41χρονου Γερμανού που αγνοούνταν στο Πόρτο Γερμενό που προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από άντρες της ΕΜΑΚ και του Λιμεναρχείο Κορίνθου. H επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου άνδρα βρισκόταν σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα (3/7) στην περιοχή Σκλαβούνου στο Πόρτο Γερμενό. Ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν σε λειτουργία, ο ίδιος δεν απαντούσε στις κλήσεις με αποτέλεσμα οι οικογένειά του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.
Στις έρευνες εντοπισμού του, συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, όπου με πλωτά σκάφη του λιμενικού που ερεύνησαν την περιοχή από Μαυρολίμνη έως Πόρτο Γερμενό, η αστυνομία και ένα ελικόπτερο Super Puma.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος: Νεκρό 6χρονο κορίτσι σε σύγκρουση τζετ σκι που οδηγούσαν οι γονείς του
Ηλικιωμένος έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι της Ραφήνας - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε
Νέες αιχμές Καιρίδη σε Δένδια: «Δεν έχει δουλειά υπουργός να παρεμβαίνει σε κοινοβουλευτικό διάλογο»
14:04
Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη λεωφόρο Κύμης
13:58
Άνοιξαν τα χιονοδρομικά κέντρα για σκι - Ποια παραμένουν κλειστά
13:48
Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται πως βίαζε τις κόρες του στη Μεσαρά (vid)
13:46