Δύο ανήλικοι συνελλήφθησαν για τη φωτιά που απείλησε σπίτια στον Πλατανίτη Ναυπάκτου
Ανανεώθηκε:
Δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών κατηγορούνται για εμπρησμό και συνελήφθησαν ως υπεύθυνα για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή Πλατανίτη Ναυπάκτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της φωτιάς η οποία ξέσπασε κοντά σε σπίτια, οι πυροσβέστες είχαν στοιχεία που παρέπεμπαν σε εμπρησμό.
Η είδηση της σύλληψής τους προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα καθώς πρόκειται για δύο ανήλικα αγόρια.
Νωρίτερα, η Πυροσβεστική είχε διαπιστώσει ότι η φωτιά οφειλόταν σε εμπρησμό, καθώς εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανηλίκων, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροιμε προφορική εντολή του εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε δασική έκταση στην Ψάθα
Παραιτείται από τη βουλευτική ασυλία η Ρένα Δούρου
SPONSORED
Περισσότερα «χειρουργικά» χτυπήματα στον Λίβανο ζητά ο Τραμπ
17:48
Η στιγμή που στελέχη της ΕΛΑΣ έσωσαν άνδρα που ήθελε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 6ο όροφο
17:37
Ιράν για τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Θα πρέπει να αναγνωρίσουν τα δικαιώματά μας»
17:27
Φρουροί κατέρριψαν drone στις φυλακές των Χανίων - Μετέφερε εργαλεία για απόδραση
17:17