Μυτιλήνη: Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών στο Πλωμάρι
Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 10 νεοεισερχόμενων αλλοδαπών, στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη νότια Μυτιλήνη πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου, στελέχη του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Mυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου.
Κατά την επιχείρηση με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και πτητικού μέσου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός πέντε ατόμων (δυο γυναικών και τριών παιδιών) που βρίσκονταν σε δύσβατη βραχώδη παραλιακή τοποθεσία μεταξύ Πλωμαρίου και Μελίντας.
Λίγο νωρίτερα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ίδια περιοχή, αστυνομικοί εντόπισαν πέντε ακόμη άτομα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, για τα 10 νεοεισερχόμενα άτομα, θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία διαδικασίες πρώτης υποδοχής και υποβολής αιτημάτων για παροχή διεθνούς προστασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη δύο διακινητών για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για διακίνηση μεταναστών στις Σέρρες - Ανάμεσά τους ανήλικοι
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57