ΕΛΛΑΔΑ

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με διαφορά έξι ωρών

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια πέθαναν με διαφορά έξι ωρών
Screen grab από βίντεο

Δύο αδέρφια ηλικίας 38 και 32 ετών, «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε μια ασύλληπτη τραγωδία.

Τα δύο αγόρια μεγάλωσαν μαζί, ενώ η απώλεια της μητέρας τους σε νεαρή ηλικία ανέπτυξε ένα ισχυρό δέσιμο ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια πέθαναν με διαφορά μόλις έξι ωρών. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου του 38χρονου Θοδωρή αναφέρει ως αιτία θανάτου πνευμονική εμβολή και ώρα 14.15 το μεσημέρι.

Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου δεν άντεξε και έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το χρονικό

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Θοδωρής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης είχε τραυματιστεί σοβαρά από ένα τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

«Χτύπησε από δεξιά τα πλευρά του, το δεξί πόδι του. Τον κρατήσανε στο ''Γεννηματάς'' 10 ημέρες, έκανε εγχείρηση, έβαλαν σίδερα και 8 του μηνός τον πήγανε στην ''Αρμονία''», ανέφερε ο θείος της οικογένειας, κ. Βασίλειος Σαχπαζίδης, τονίζοντας πως τα δύο αδέρφια ήταν πολύ αγαπημένα.

Μία ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο του μικρού του αδελφού. Ο γιατρός από το κέντρο αποκατάστασης του ζήτησε να βρεθούν από κοντά γιατί η υγεία του αδελφού του έδειξε σημάδια επιδείνωσης.

«Πήραν τον αδελφό του, τού λένε ''δεν είναι καλά, έλα από εδώ''. Πήγε από εκεί, του λένε πέθανε», πρόσθεσε ο θείος των δύο άτυχων αδερφών, λέγοντας ότι «δεν άντεξε η καρδούλα του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ