Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Εντυπωσιακές εικόνες από τις εργασίες Γάλλων αλπινιστών
Ανανεώθηκε:
«Κόβουν την ανάσα» οι εικόνες από τις εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των καλωδίων και των εξωτερικών επιφανειών των πυλώνων της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου.
Η ΓΕΦΥΡΑ, παραχωρησιούχος εταιρεία της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου, ξεκίνησε εργασίες στο πλαίσιο του τακτικού κύκλου συντήρησης, προσφέροντας ταυτόχρονα εντυπωσιακό θέαμα σε όσους βρεθούν σε κοντινή απόσταση.
Ειδικότερα, μια ομάδα επτά αλπινιστών με υψηλή εξειδίκευση, ήρθε όπως κάθε χρόνο από τη Γαλλία αποκλειστικά για την επιθεώρηση και τις εργασίες συντήρησης καλωδίων και πυλώνων.
Οι εργασίες της ομάδας αλπινιστών αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις αρχές Αυγούστου, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης, η κίνηση στη Γέφυρα διεξάγεται κανονικά.
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περού: Ιθαγενείς ανακατασκευάζουν μια γέφυρα κάθε χρόνο - Εικόνες που κόβουν την ανάσα
«Eχθρός» κάθε χώρα που συμμετέχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ λέει το Ιράν
07:44
Τρία πολιτικά ντοκιμαντέρ, περισσότερα μηνύματα - Ο Τσίπρας πέρα από το rebranding
07:35
Δεκάδες τραυματίες από τον σεισμό 5,9 βαθμών κοντά στο Τόκιο
07:24
Μπαράζ απειλών από Τραμπ και Ιράν για εσωτερική κατανάλωση – Ο παρατεταμένος πόλεμος... δηλώσεων
07:15