Ρόδος: Tο beach bar όπου σέρβιρε στη θάλασσα ο σερβιτόρος αποσύρει τις πλωτές πλατφόρμες
Ανανεώθηκε:
Το κατάστημα στη Ρόδο, για το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί σάλος, καθώς σερβιτόρος του σέρβιρε στη θάλασσα, έχει διορία μέχρι τις 21 Ιουλίου για να αποσύρει τις κατασκευές που βρίσκονται εντός θαλάσσης.
Σύμφωνα με τους ίδιους, που μίλησαν στην ΕΡΤ, το κατάστημα θα καταβάλλει και τα πρόστιμα των 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό σε ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο.
Όπως εξήγησαν οι πλωτές πλατφόρμες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και δεν αποτελούν παράβαση της άδειας λειτουργίας, η οποία είναι σε ισχύ και στην διάθεση των αρχών.
Υπενθυμίζεται ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο υποστηρίζει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.
Σήμερα έγινε έλεγχος στην συγκεκριμένη αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς να παρατηρηθεί καμία παράβαση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Παράνομο από το 2016 το beach bar - Στο νησί για ελέγχους η Επιθεώρηση Εργασίας
Ρόδος: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τον εργαζόμενο στο beach bar
Μεγάλες καταστροφές από την υπερχείλιση του Έβρου - 150 χιλιάδες στρέμματα κάτω από το νερό (pics)
09:31
Το Ηρώδειο «αναγεννάται»: Πώς προχωρούν οι μελέτες αποκατάστασης - Πού εστιάζουν οι επεμβάσεις (pics)
09:24
Οπαδικό επεισόδιο στην Πάτρα: Μέλη καρναβαλικού πληρώματος επιτέθηκαν σε έναν άνδρα και μια γυναίκα
09:15
Διήμερη επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Ουάσινγκτον: Συνάντηση με Ρούμπιο και επαφές με αξιωματούχους
09:05