ΕΛΛΑΔΑ

Τολμηρό εγχείρημα χρυσού παραολυμπιονίκη: Θα κολυμπήσει από τα Χανιά ως τη Σητεία

Τολμηρό εγχείρημα χρυσού παραολυμπιονίκη: Θα κολυμπήσει από τα Χανιά ως τη Σητεία
Unsplash

Τη θαλάσσια διαδρομή από τα Χανιά έως τη Σητεία, πρόκειται να διανύσει ο χρυσός παραολυμπιονίκης κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, ένα ιδιαίτερα τολμηρό για πολλούς εγχείρημά.

Για τον σκοπό του αυτό, ενημέρωσε τον δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη στο πλαίσιο σημερινής επίσκεψης του, στο δημαρχείο.

Τον κ. Ταϊγανίδη συνόδευε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Τζαμούσης, ενώ στη συνεργασία του χρυσού παραολυμπιονίκη με τον δήμαρχο, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου, Δημήτρης Τσαχάκης και ο εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Ο κ. Ταϊγανίδης συζήτησε με τον δήμαρχο και τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, την απόφασή του να διασχίσει κολυμπώντας την Κρήτη από το δυτικό ως το ανατολικό άκρο της τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο κ. Μαρινάκης υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, όπως είπε, το θαρραλέο εγχείρημα του χρυσού παραολυμπιονίκη, τον διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Ρεθύμνης θα συνδράμει την προσπάθεια του και, αφού τον συγχάρηκε θερμά που τιμά τη χώρα μας με τις διεθνείς διακρίσεις που κατακτά, του απένειμε τιμητικό μετάλλιο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, όπως του αναφέρθηκε, για την πολύτιμη προσφορά του στον αθλητισμό και ως αναγνώριση του σπουδαίου προσωπικού του αγώνα, που συνιστά πρότυπο και αξιομίμητο παράδειγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ