ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Περίμεναν τρεις ώρες στο αεροπλάνο και τελικά ακυρώθηκε η πτήση

Χανιά: Περίμεναν τρεις ώρες στο αεροπλάνο και τελικά ακυρώθηκε η πτήση
Φωτογραφία αρχείου από τον εσωτερικό χώρο αεροπλάνου

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν επιβάτες σε πτήση που εκτελεί το δρομολόγιο Χανιά - Τελ Αβίβ της Ryanair την Τετάρτη (5/7), καθώς περίμεναν επί τρεις ώρες μέσα στο αεροπλάνο και τελικά δεν έφυγαν ποτε, αφού η πτήση ακυρώθηκε

Ειδικότερα, σύμφωνα με το zarpanews.gr η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 20:30 από το αεροδρόμιο Χανίων, ωστόσο οι επιβάτες και οι επιβάτιδες περίμεναν μέχρι τα μεσάνυχτα για να τους ανακοινώσουν την ακύρωσή της.

«Τελικά, επιβιβαστήκαμε στο αεροσκάφος στις 9:30 και μας είπαν ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για 20 λεπτά. Τελικά περιμέναμε πολύ περισσότερο. Εν τέλει στις 22:30 μας είπαν ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μιαμιση ώρα. Ήταν να πετάξουμε 20:35 και περιμένουμε 3 ώρες» καταγγέλει επιβάτης.

Πρόσθεσε ότι «μας είπαν πως υπάρχει κίνηση στο αεροδρόμιο, αλλά οι άλλες πτήσεις έχουν αναχωρήσει κανονικά. Είμαστε πολλοί άνθρωποι εδώ, οικογένειες με παιδιά και ταλαιπωρούμαστε».

Τελικά, μετά από τρείς ώρες αναμονής, στις 23:20, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως η πτήση θα ακυρωθεί και δεν θα πετάξουν τελικά προς το Τελ Αβιβ.

Σύμφωνα με την αποτύπωση της αεροπορικής κίνησης, το πρόβλημα της συγκεκριμένης πτήσης προέρχεται από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ