Εύβοια: Δήμαρχος μετέφερε πολίτη με εγκεφαλικό στο Κέντρο Υγείας - Πάλι δεν υπήρχε ΕΚΑΒ
Μορφή χιονοστιβάδας αποκτούν τα περιστατικά με το ΕΚΑΒ που αδυνατεί να εξυπηρετήσει πολίτες, με τίμημα ακόμα και τη ζωή τους σε πολλές περιπτώσεις. Μετά τους δύο θανάτους σε Μυτιλήνη και Εύβοια, τις τελευταίες ώρες, ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, ευτυχώς όχι θανατηφόρο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evima.gr, το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί επείγον περιστατικό στην παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια. Μάλιστα, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, αναγκάστηκε ο ίδιος να μεταφέρει τον ασθενή σε Κέντρο Υγείας.
«Μεταφέρω ο ίδιος αυτή την ώρα πρώην παίκτη του Πανιωνίου με εγκεφαλικό επεισόδιο στο κέντρο υγείας Ψαχνών, μαζί με γιατρό της περιοχής», είπε χαρακτηριστικά στο τοπικό μέσο.
«Άμεσα πήρα το ιδιωτικό μου αυτοκίνητο και μετέφερα μεταφέρω τον ασθενή στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες», είπε ο Γιώργος Ψαθάς για το συγκεκριμένο περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ενίσχυση του ΕΚΑΒ: Αναλαμβάνουν υπηρεσία 199 άτομα σε 61 περιοχές της χώρας
ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας
01:00
Δώρο Χριστουγέννων: Τι προβλέπεται αν δεν καταβληθεί στους εργαζομένους μετά τη λήξη της προθεσμίας
00:30
Καμπότζη: Πάνω από 500.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των εχθροπραξιών με την Ταϊλάνδη
23:59
Επίθεση σε Εβραίους στην Κωνσταντινούπολη - Ένταση έξω από συναγωγή εν μέσω Χανουκά (vid)
23:45