Ρόδος: Διασωληνωμένος στο Παίδων ο 9χρονος που κατάπιε καυστικό υγρό
Ανανεώθηκε:
Διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ο 9χρονος από τη Ρόδο που κατάπιε καυστικό υγρό.
Το αγοράκι από την Απολακκιά, όπως αναφέρει η Ροδιακή κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ήπιε κατά λάθος αντί για νερό καυστικό οξύ (χημικό καθαριστικό) την Πέμπτη (6/7).
Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν την περίπτωσή του ιδιαιτέρως σοβαρή.
Αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου και στήθηκε αερογέφυρα σωτηρίας, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπως κι έγινε. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, το 9χρονο αγόρι μπήκε στο Νοσοκομείο των Παίδων όπου οι εξειδικευμένοι γιατροί ανέλαβαν τη νοσηλεία του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: 9χρονος κατάπιε καυστικό υγρό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων
Live η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιοδικό «Foreign Policy»
17:07
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στις 7 και 8 Φεβρουαρίου λόγω εκτέλεσης έργων
17:05
Ανδρουλάκης στο TikTok: Ζητούμενο κάθε πολίτη η αξιόπιστη και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη (vid)
16:58
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50