ΕΛΛΑΔΑ

Ράχες: Οι άγνωστες ιστορίες δύο ανθρώπων που πνίγηκαν μαζί - Πώς οδηγήθηκαν στο θάνατο

Ράχες: Οι άγνωστες ιστορίες δύο ανθρώπων που πνίγηκαν μαζί - Πώς οδηγήθηκαν στο θάνατο
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Φωτογραφία αρχείου

Την δική τους ιστορία είχαν οι δύο άνθρωποι που οδηγήθηκαν μαζί στο θάνατο από πνιγμό στις Ράχες Φθιώτιδας.

Εκείνος ήταν καταδικασμένος για τη δολοφονία 16χρονης που είχε εκτίσει τη ποινή του και εκείνη θρηνούσε την κόρη της την οποία είχε χάσει σε τροχαίο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά όταν η 64χρονη γυναίκα που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο 50χρονος συγχωριανός της βούτηξε στο νερό για να τη σώσει.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε, και σε λίγα λεπτά βρέθηκαν και οι δυο να επιπλέουν αγκαλιασμένοι και χωρίς τις αισθήσεις τους ανοιχτά του λιμανιού.

Οι ιστορίες των δύο αγνώστων

Σύμφωνα με την τοπική ιστοστελίδα lamiareport.gr ο 55χρονος, που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα, όταν ήταν 19 ετών διέπραξε ένα άγριο έγκλημα στις Ράχες, αφού δολοφόνησε ένα κορίτσι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει. Το κορίτσι αντιστάθηκε στον βιαστή και εκείνος το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες. Μάλιστα, όπως λένε, σπάνια έκανε και μπάνιο στη θάλασσα. Κάποιοι μαλιστα υποστηρίζουν ότι δεν ήξερε και καλό κολύμπι.

Τη δική της τραγική ιστορία έχει και η γυναίκα που πνίγηκε, η οποία επίσης ειναι κάτοικος της Παραλίας Ραχών.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της, γνωστή επιχειρηματία της περιοχής και αγαπητή στους κατοίκους, σε ένα τροχαίο με μηχανή, που έγινε μέσα στο χωριό Ράχες. Ο θάνατός της τότε, είχε συγκλονίσει όλη τη Φθιώτιδα.

Η 64χρονη μητέρα της που πνίγηκε σήμερα, πολύ πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά και όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια μπόρεσε και χαμογέλασε ξανά, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι της.

Στο σημείο όπου πνίγηκαν οι δύο συγχωριανοί, έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ