Καταδίωξη στη Λάρισα: Στον Εισαγγελέα ο αστυνομικός που πυροβόλησε
Το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή αναμένεται να περάσει την Κυριακή (9/7), ο 45χρονος αστυνομικός που άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονό Σύρο μετά από αστυνομική καταδίωξη το Σάββατο (8/7) έξω από τη Λάρισα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός, ξεκίνησε από την Αθήνα με ένα κλεμμένο λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.
Το όχημα εντοπίστηκε στις 11:40 από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη που διήρκεσε πάνω από 50 λεπτά.
Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις πλησίασαν, η πορεία του αγροτικού σταμάτησε σε μαντρότοιχο, ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πεζή καταδίωξη.
«Ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δηλογλίδου.
Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 20χρονος κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομική καταδίωξη με ένα νεκρό στη Λάρισα
Πλήγματα σε βάσεις της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
21:02
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν στη Γενεύη - «Σημαντική πρόοδο» βλέπει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
20:56
Ο εγγονός του Ραούλ Κάστρο συναντήθηκε με αξιωματούχους των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ
20:53
Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας Ναστούλη
20:44