Καταδίωξη στη Λάρισα: Στον Εισαγγελέα ο αστυνομικός που πυροβόλησε
Το κατώφλι του Εισαγγελέα και του Ανακριτή αναμένεται να περάσει την Κυριακή (9/7), ο 45χρονος αστυνομικός που άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 20χρονό Σύρο μετά από αστυνομική καταδίωξη το Σάββατο (8/7) έξω από τη Λάρισα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός, ξεκίνησε από την Αθήνα με ένα κλεμμένο λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.
Το όχημα εντοπίστηκε στις 11:40 από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.
Αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη που διήρκεσε πάνω από 50 λεπτά.
Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις πλησίασαν, η πορεία του αγροτικού σταμάτησε σε μαντρότοιχο, ο άνδρας κατέβηκε από το όχημα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πεζή καταδίωξη.
«Ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δηλογλίδου.
Στο σημείο έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρά τις προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 20χρονος κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομική καταδίωξη με ένα νεκρό στη Λάρισα
Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία: Ποιοι μπορούν να υπηρετήσουν 9 μήνες - Χωρίς βεβαιώσεις οι αναβολές
21:19
Η Άγκυρα αμφισβητεί το ελληνικό Χωροταξικό των ΑΠΕ - Επαναφέρει τις Γκρίζες Ζώνες στο Αιγαίο
21:15
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 16χρονου από τον Κολωνό
21:02
Θαλαμηγός προσέκρουσε σε αβαθή στη Νάουσα της Πάρου - Καλά στην υγεία τους επιβάτες και πλήρωμα
20:53