Θεσσαλονίκη: Πέντε προσαγωγές και μία σύλληψη σε τουριστικές περιοχές του νομού
Πέντε προσαγωγές για διαφόρους λόγους και μία σύλληψη για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια εξόρμησης αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε τουριστικές περιοχές του νομού για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, σήμερα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, αστυνομικοί Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένη αστυνομική δράση στις περιοχές Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας.
Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έκαναν έλεγχο συνολικά σε 75 άτομα και σε 40 οχήματα, ενώ έγιναν πέντε προσαγωγές.
Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονικη: Κρατούσαν «φυλακισμένους» παράτυπους μετανάστες και τους εκβίαζαν
Πέλλα: Νεκρή 17χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα
Μερτς για εξελίξεις στην Ουκρανία: Να μη γίνουμε έρμαιο των μεγάλων δυνάμεων
20:43
Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Τα προσωρινά αποτελέσματα - Οι δικαιούχοι των voucher έως 800 ευρώ
20:35
Ζελένσκι προς συμμάχους: Δείξτε στη Ρωσία ότι η συνέχιση του πολέμου είναι άσκοπη
20:29
«Είχα λάθος αντίδραση»: Η απάντηση Παππά μετά τη διαγραφή του για τον ξυλοδαρμό
20:20