ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων από τους Αγίους Θεοδώρους - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων από τους Αγίους Θεοδώρους - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η πιο δύσκολη ώρα για τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου είναι αυτή της... επιστροφής και ειδικά όταν συνδυάζεται με αυξημένη κίνηση στους δρόμους. Αργά το απόγευμα, παρατηρήθηκαν ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οδηγοί και επιβάτες που λόγω των υψηλών θερμοκρασιών επέλεξαν μια σύντομη απόδραση στις παραλίες, υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία, από τη στιγμή που ξεκίνησε «η επιστροφή των εκδρομέων».

Ήδη, παρατηρούνται προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες με τις καθυστερήσεις στην Αττική Οδό να ξεπερνούν τα 20 λεπτά. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Αττικής Οδού, καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15'-20' από κόμβο Παιανίας έως κόμβο Μαραθώνος.

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα... Χαλκιδικής

Την ίδια ώρα, μεγάλες ουρές και έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στη Βόρεια Ελλάδα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων στο ρεύμα της επιστροφής, εξαιτίας του όγκου των οχημάτων που κατευθύνονται από τη Χαλκιδική προς τη συμπρωτεύουσα.

Οι εκδρομείς του Σαββατοκύριακου επιστρέφουν στη βάση τους μαζικά το απόγευμα της Κυριακής (9/7) με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές στον κεντρικό οδικό άξονα της Χαλκιδικής και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ