Συλλυπητήρια Μενδώνη για θάνατο Ίσμας Τουλάτου: «Ξεχώριζε για το ήθος και την ανεξαρτησία της»
Ανανεώθηκε:
Τα συλλυπητήρια για το θάνατο της γνωστής δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.
Συγκεκριμένα, η κ.Μενδώνη έστειλε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της δημοσιογράφου για την μεγάλη απώλειά τους, αλλά μίλησε και για το ήθος και την πορεία της στο χώρο.
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας της Ίσμας Τουλάτου, διακεκριμένης δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Η Ίσμα διακρινόταν για το πάθος και την εγκυρότητα της ματιάς της, για την αφοσίωσή της στο θέατρο, στη σοβαρή μουσική και στην όπερα. Ξεχώριζε για το ήθος και την ανεξαρτησία της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους πολλούς φίλους της» ανέφερε η υπουργός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου
Καιρός: Καλοκαίρι μέχρι την Πέμπτη - «Φθινοπωρινή παρένθεση» την Πρωτομαγιά με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
10:21
Changan Deepal S05: Έρχεται και σε plug-in υβριδικό με τιμή που προκαλεί
10:19
Τσουκαλάς για επιστολή πέντε βουλευτών: O «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
10:19
AKTOR: Ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ μετά την εξαγορά της SUN FORCE TWO - Έργα σε ανάπτυξη
10:14