Καμένα Βούρλα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο - Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι
Τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 14χρονο αγόρι, σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7) στην παραλιακή κεντρική οδό των Καμένων Βούρλων, Γερασίμου Βασιλειάδη.
Σύμφωνα με με την τοπική ιστοσελίδα LamiaReport.gr ένα αυτοκίνητο με οδηγό 64χρονο το παρέσυρε το παιδί όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 14χρονο στο Νοσοκομείο Λαμίας με θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι. Διενεργήθηκαν όλες οι εξετάσεις και κρίθηκε η διακομιδή του για παρακολούθηση σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο: Νεκρός 17χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Διασωληνωμένη 14χρονη μετά από τροχαίο με μηχανή που οδηγούσε 16χρονος φίλος της
ΚΟΣΜΟΣ
Ομάν: Ηταν εφικτή μια συμφωνία πριν τον πόλεμο στο Ιράν - Οι ΗΠΑ αφέθηκαν να παρασυρθούν
17:04
ΚΟΣΜΟΣ
Κλιμακώνονται οι επιθέσεις σε ενεργειακούς στόχους – Έξι χώρες δηλώνουν «έτοιμες» για την ασφάλεια του Ορμούζ
17:00
ΚΟΣΜΟΣ
«Άλμα» στις ευρωπαϊκές τιμές ενέργειας - Στον μέσο όρο της Ευρώπης οι ανατιμήσεις στην Ελλάδα
16:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ομολογεί κυνικά την ενεργό συμμετοχή στον βρώμικο πόλεμο στη Μέση Ανατολή
16:53
ΑΠΟΨΕΙΣ