ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Γνωστός επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της συζύγου του

Βόλος: Γνωστός επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της συζύγου του
Unsplash

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου βρέθηκε την Κυριακή (09/07) γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, που καταγγέλθηκε από τη σύζυγό του για απόπειρα βιασμού και κακοποίηση.

Ο 36χρονος, πατέρας δύο παιδιών, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, υποστηρίζοντας στην κατάθεσή του πως το σεξ με τη σύζυγό του ήταν συναινετικό.

«Έχουμε σαν ζευγάρι τα προβλήματά μας, αλλά ποτέ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Εννοείται πως το σεξ έγινε με συναίνεση», ανέφερε στην απολογία του ο 36χρονος.

Η καταγγελία της συζύγου

«Ήρθε σπίτι το βράδυ και ενώ το ένα από τα δύο παιδιά μας δεν είχε κοιμηθεί, με έσπρωξε στην κρεβατοκάμαρα, μου έσκισε το εσώρουχο ενώ αντιστεκόμουν και φώναζα, χωρίς εκείνος να καταλαβαίνει τίποτα. Χτυπιόμουν, φώναζα, αντιστεκόμουν και έφυγε όταν άκουσε τα δυνατά κλάματα του παιδιού», είπε η γυναίκα.

«Με χαστούκισε, με άρπαξε από τον λαιμό και με εξανάγκασε σε συνουσία» πρόσθεσε στην κατάθεσή της η 32χρονη, υποστηρίζοντας πως πήρε τα παιδιά της και κλειδώθηκε στο δωμάτιο.

Η συνήγορος της 32χρονης ανέφερε πως πρόκειται για υπόθεση βιασμού μέσα στον γάμο, ενώ η δίωξη που ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορά απόπειρα βιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ