Καύσωνας: Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές τις επόμενες ημέρες
Ανανεώθηκε:
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές και τις επόμενες ημέρες λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία καταναλωτών και πωλητών εν όψει της έλευσης του καύσωνα «Κλέων».
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ύστερα από σχετική συνεννόηση του προέδρου της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρη Μουλιάτου με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, συστήνεται σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν τις λαϊκές αγορές τις πρωινές ώρες ώστε να αποφευχθεί η έκθεση τους στις υψηλότερες θερμοκρασίες που αναμένεται να σημειωθούν κατά τις μεσημβρινές ώρες.
Ταυτόχρονα, με επιστολή της ΠΟΣΠΛΑ, έχουν ενημερωθεί όλα τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας, ώστε να μεριμνήσουν οι πωλητές μας προκειμένου μετά το πέρας του ωραρίου των λαϊκών αγορών να παραδώσουν τα σημεία που δραστηριοποιούνται εξόχως καθαρά, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στους τομείς της καθαριότητας των δήμων να προστατευθούν, μειώνοντας στο ελάχιστο την έκθεση τους στον ήλιο κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καύσωνας «Κλέων»: Νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ
Ο καύσωνας του 1987: Μια τραγωδία με 1.300 νεκρούς – Το δραματικό οκταήμερο της Ελλάδας
Reuters: Η Ρωσία μεταφέρει βαλλιστικούς πυραύλους σε πρώην αεροπορική βάση στη Λευκορωσία
23:11
Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονου από την Αρτέμιδα
23:08
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: Σε τροχιά κλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Το σχέδιο για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς
23:06
Τραγωδία στο Θέρμο: Νεκρός 58χρονος έξω από το σπίτι του - Αυτοκτονία «βλέπουν» οι αρχές
22:57