ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής που παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες και συγκρούστηκε με τρένο

Βόλος: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής που παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες και συγκρούστηκε με τρένο
Eurokinissi /ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Νεκρός είναι ο 60χρονος μοτοσικλετιστής που παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στο Βόλο όταν παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες της σιδηροδρομικής διάβασης.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Ιουλίου.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική διάβαση-λαιμητόμο που οδηγεί προς τα Μελισσάτικα και τα Κανάλια, όταν ο 60χρονος που οδηγούσε μοτοσικλέτα, φέρεται να αγνόησε τις κατεβασμένες μπάρες της σιδηροδρομικής διάβασης με αποτέλεσμα να παρασυρθεί σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το τρένο.

Νωρίτερα, το τρένο είχε αναχωρήσει από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου, εκτελώντας το δρομολόγιο προς τη Λάρισα με 26 επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας παραβίασε τις μπάρες λίγο πριν τον σταθμό των Μελισσατίκων με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής, όπως και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι 26 επιβάτες του τρένου παραλήφθηκαν από λεωφορείο του ΟΣΕ για τη μεταφορά τους στη Λάρισα. Επίσης έχουν σημειωθεί ήδη καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων μεταξύ Βόλου και Λάρισας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ