Αναβολή εξετάσεων οδήγησης την Παρασκευή λόγω καύσωνα στην Αττική
Αναβλήθηκαν λόγω της επέλασης του καύσωνα «Κλέων» οι εξετάσεις οδήγησης των υποψηφίων οδηγών στην Αττική, για την Παρασκευή (14/7).
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, η αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών ισχύει για όλες τις κατηγορίες και αναβάλλεται σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση την οποία υπογράφει ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος, «οι υποψήφιοι, που είχαν προγραμματισθεί να εξεταστούν αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, μπορούν να επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Τηλεφωνική Γραμμή για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Αναβάλλονται σήμερα και αύριο τα ραντεβού του e-ΕΦΚΑ μεταξύ 12:00 και 15:00
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο από τη στιγμή που το όχημα του 44χρονου εμβολίζει το αυτοκίνητο των θυμάτων
14:39
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλαδικές 2026: Πώς να διαχειριστείς τις τελευταίες ημέρες πριν τις εξετάσεις
14:35
ΕΛΛΑΔΑ
Σε περιοχές υψηλού κινδύνου τα drones με τις θερμικές κάμερες - «Επιχειρούν όλο το 24ωρο»
14:33
ΚΟΣΜΟΣ
Επιστολή Μελόνι στην Φον ντερ Λάιεν για παρέκκλιση του Συμφώνου Σταθερότητας για την ενέργεια
14:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ