Αναβολή εξετάσεων οδήγησης την Παρασκευή λόγω καύσωνα στην Αττική
Αναβλήθηκαν λόγω της επέλασης του καύσωνα «Κλέων» οι εξετάσεις οδήγησης των υποψηφίων οδηγών στην Αττική, για την Παρασκευή (14/7).
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, η αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών ισχύει για όλες τις κατηγορίες και αναβάλλεται σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση την οποία υπογράφει ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος, «οι υποψήφιοι, που είχαν προγραμματισθεί να εξεταστούν αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, μπορούν να επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Τηλεφωνική Γραμμή για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Αναβάλλονται σήμερα και αύριο τα ραντεβού του e-ΕΦΚΑ μεταξύ 12:00 και 15:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
22:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΕΤΕΙ Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ιράν - ΗΠΑ με φόντο την αμερικανική στρατιωτική περικύκλωση
21:51
ΣΠΟΡ
Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου στο Μίτινγκ της Οστράβα
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Δολοφονήθηκε στην πόλη Ζεντέν ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιος του δικτάτορα της Λιβύης
21:37
ΚΟΣΜΟΣ