Αναβολή εξετάσεων οδήγησης την Παρασκευή λόγω καύσωνα στην Αττική
Αναβλήθηκαν λόγω της επέλασης του καύσωνα «Κλέων» οι εξετάσεις οδήγησης των υποψηφίων οδηγών στην Αττική, για την Παρασκευή (14/7).
Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, η αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών ισχύει για όλες τις κατηγορίες και αναβάλλεται σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση την οποία υπογράφει ο περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος, «οι υποψήφιοι, που είχαν προγραμματισθεί να εξεταστούν αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, μπορούν να επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Τηλεφωνική Γραμμή για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων
ΕΛΛΑΔΑ
Καύσωνας: Αναβάλλονται σήμερα και αύριο τα ραντεβού του e-ΕΦΚΑ μεταξύ 12:00 και 15:00
ΣΠΟΡ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
ΚΟΣΜΟΣ