Γ. Πιλίδης: Έσπασε τον θώρακά του κατά τη διάρκεια αγώνα πάλης
Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο Γιώργος Πιλίδης κατά τη διάρκεια αγώνα. Ο αθλητής έσπασε τον θώρακά του, με την είδηση να τη γνωστοποιεί ο ίδιος, μέσω ανάρτησης στα social media.
«Εάν έχανα τον αγώνα σίγουρα δεν θα μίλαγα… Στο 3ο δευτερόλεπτο του αγώνα έσπασα τον θώρακα μου… Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να δείξω όλα για όσα με προετοίμασαν οι προπονητές μου… Δεν είχα ανάσα δεν μπορούσα να χτυπήσω και πόσο μάλλον να παλέψω. Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω… παρόλα αυτά δόξα το θεό για όλα…», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου @andreasthegeneral το @allstarsgymsweden και το @efl_mma θα επιστρέψω πολύ πιο δυνατός» πρόσθεσε.
Ο αθλητής "ανέβασε" στο Instagram δύο φωτογραφίες, μία με τον ίδιο να βρίσκεται πάνω στο φορείο και μία με την ακτινογραφία που δείχνει τον τραυματισμό του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάλη: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κουρουγκλίεφ που αγωνίζεται με τα γαλανόλευκα
Ασημένιο μετάλλιο για τον Κουγιουμτζίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης στο Ζάγκρεμπ
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57