Στις φλόγες κατοικία στην Κοζάνη - Αγωνιώδεις προσπάθειες να μην επεκταθεί σε άλλα σπίτια
Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει μεγάλο μέρος της πόλης της Κοζάνης απο πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (13/7) σε διώροφη κατοικία στην πυκνοδομημένη συνοικία Ηπειρώτικα.
Επι τόπου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ έχει σπεύσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με μεγάλη δύναμη και τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις και απο την Πτολεμαίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε απο βλάβη σε air condition της οικίας και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύονται διαρκώς, εξαιτίας του κινδύνου επέκτασης της σε γειτονικά οικήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Άρτα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροσβεστική: 33 δασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά: Καίει σε δασική έκταση
ΕΛΛΑΔΑ
Κυψέλη: Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε το ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
17:39
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία για την εξαφάνιση του διοικητή της Πυροσβεστικής στα Άνω Πορόια - Βρέθηκε εξάρτημα αυτοκινήτου (vid)
17:37
ΚΟΣΜΟΣ
Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων επιβλήθηκε στον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας
17:23
ΚΟΣΜΟΣ
Η Γερμανία δεν θα συμμετάσχει για την ώρα σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας
17:10
ΕΛΛΑΔΑ