Κίνηση: Ξεκινάει η μεγάλη έξοδος του καλοκαιριού - Στο «κόκκινο» η Αττική
Ανανεώθηκε:
Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 14/7, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που προβλέπονται για σήμερα λόγω καύσωνα, η πρώτη μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το καλοκαίρι, με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής να είναι στο «κόκκινο».
Συγκεκριμένα αυτή την ώρα επικρατεί χαμός στα λιμάνια λόγω της εξόδου των εκδρομέων, σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη.
Παράλληλα, με με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι και οδηγοί επιχειρούν να διαβούν κεντρικές οδούς στο λεκανοπέδιο, καθώς παρατηρείται μποτιλιάρισμα μεταξύ άλλων και στη Λιοσίων.
Επίσης, όπως καθημερινά, βρίσκονται σε κυκλοφοριακή συμφόρηση ο Κηφισός, η Μεσογείων, η Πέτρου Ράλλη, Ποσειδώνος και η λεωφόρος Αλεξάνδρας.
Σημειώθηκε τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών
Το ατύχημα συνέβη στο ρεύμα της εξόδου, στο ύψος του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, καθώς δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με φορτηγό, και τα τα οχήματα κινούνται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.
Εξαιτίας του τροχαίου από το ύψος του Κηφισού μέχρι το σημείο της σύγκρουσης παρατηρείται αυξημένη κίνηση.
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στη λειτουργία
13:13
Στιγμές τρόμου για 20χρονη στο Μοναστηράκι: Ανήλικοι την ξυλοκόπησαν και την λήστεψαν
13:04
O ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι έπληξε τα ρωσικά διυλιστήρια του Σαρατόφ
12:54
Κραδασμοί και φυγόκεντρες τάσεις στην αριστερά με επίκεντρο το κόμμα Τσίπρα
12:45