ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο
Eurokinissi

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, με θύμα 50χρονο, από την Αλβανία. 

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στις Αρχές.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) και έχει αποτυπωθεί σε κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου. Το οπτικό υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτό ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη σύλληψη του 45χρονου δράστη.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε βάρος του 45χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού που έλαβε χώρα στην περιοχή της Ανάληψης.

Για την υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ομοεθνής του, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μεσημβρινές ώρες σήμερα στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες (13-07-2023) έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 50χρονο, έβαλε εναντίον του με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ