Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κασσάνδρα και Σιθωνία λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Υψηλός είναι και σήμερα Σάββατο 15 Ιουλίου ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Χαλκιδική, λόγω του καύσωνα. Για αυτό τον λόγο με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής απαγορεύεται η κυκλοφορία σε δασικές περιοχές των δήμων Κασσάνδρας και Σιθωνίας.
Ειδικότερα, από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων στη χερσόνησο Κασσάνδρας, στις περιοχές «Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» και στη χερσόνησο Σιθωνίας, στην Κορυφογραμμή Δραγουδέλη από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και τη Συκιά.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και για αύριο Κυριακή (16/7) στην Π.Ε. Χαλκιδικής είναι υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορίας 3).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο - Συναγερμός σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Νάξο - Ενισχύονται οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Καλά στην υγεία τους και οι 22 ναυτικοί του ελληνόκτητου τάνκερ που χτυπήθηκε από drone στον Περσικό Κόλπο
08:29
«Λουκέτο» στα υποκαταστήματα στον Κόλπο βάζουν οι τράπεζες στη σκιά των απειλών του Ιράν
08:28
Οι επιστήμονες «ζύγισαν» τη βλάστηση του πλανήτη και παρακολουθούν τις μετατοπίσεις της στον χάρτη
08:19
Αυξήθηκαν οι εξαγωγές πετρελαίου από το Ιράν - «Φόρτωσε» 18,5 εκατ. βαρέλια από την αρχή του πολέμου
08:18