Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά: Αναχωρούν οι αδειούχοι του Ιουλίου
Συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί κίνηση από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (15/7) στο λιμάνι του Πειραιά.
Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο αναχωρούν 29 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά ενώ 9 από το λιμάνι της Ραφήνας.
Σύμφωνα με το MEGA από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ταξιδιώτες βρίσκονται στο λιμάνι και περιμένουν στην ουρά για τον απαραίτητο έλεγχο. Aποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί από νωρίς μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι.
Επίσης, κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από τις τρεις γέφυρες έως την Αχαρνών και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της Καποδιστρίου έως την Αττική Οδό.
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Έτοιμη για τη β’ φάση του ειρηνευτικού σχεδίου η Χαμάς - Ζητά την άσκηση πιέσεων στο Ισραήλ
20:23
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός ανασύρθηκε 43χρονος από τη θάλασσα ανάμεσα σε Αγκίστρι και Αίγινα
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Χάος στο κοινοβούλιο του Κοσόβου - Γυναίκα βουλευτής πέταξε αυγά στον πρωθυπουργό
19:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν για Ορμούζ: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχθούν τη νέα κατάσταση»
19:46
ΚΟΣΜΟΣ