Στο «κόκκινο» η Αθηνών - Κορίνθου: Φεύγουν οι αδειούχοι του Ιουλίου
Αυξημένη είναι αυτές τις ώρες η κίνηση στις εθνικές οδούς καθώς η έξοδος των αδειούχων του Ιουλίου συνεχίζεται, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποδράσουν για ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο κοντινό νησί της Αττικής.
Στην Αθηνών - Κορίνθου υπάρχει μποτιλιάρισμα σχεδόν τριών χιλιομέτρων μετά τα διόδια.
Η Αθήνα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στις υπόλοιπες αρτηρίες, η κίνηση περιορίζεται στις παραλιακές περιοχές. Ο Πειραιάς είναι «δύσκολος» αυτές τις ώρες κυρίως στο λιμάνι ενώ η παραλιακή μέχρι τη Βούλα έχει σημεία που έχουν «φρακάρει».
Μποτιλιάρισμα και στο λιμάνι του Πειραιά: Αναχωρούν οι αδειούχοι του Ιουλίου
Συνεχίζεται η έξοδος των Αθηναίων προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί κίνηση από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (15/7) στο λιμάνι του Πειραιά.
Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο αναχωρούν 29 πλοία από το λιμάνι του Πειραιά ενώ 9 από το λιμάνι της Ραφήνας.
Σύμφωνα με το MEGA από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ταξιδιώτες βρίσκονται στο λιμάνι και περιμένουν στην ουρά για τον απαραίτητο έλεγχο. Aποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί από νωρίς μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι.
Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο πυραύλους του Ιράν
12:12
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38