Διάσωση ηλικιωμένου που έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε
Τυχερός στάθηκε ένας 70χρονος στην πολυσύχναστη παραλία Μαρκοπούλου, καθώς σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση μιας γιατρού και ενός ναυαγοσώστη.
Ο 70χρονος μαζί με ένα φίλο του είχαν πάει από νωρίς στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία, ζαλίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Στο σημείο βρισκόταν μία γιατρός η οποία άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ προκειμένου να τον επαναφέρει.
Στο σημείο έσπευσε και ο ναυαγοσώστης της παραλίας ο οποίος έφερε από το ναυαγοσωστικό πύργο τον απινιδωτή.
Με υπομονή και επιμονή γιατρός και ναυαγοσώστης συνέχισαν τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν. Όταν τα κατάφεραν οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαλκιδική: 4χρονος κατέρρευσε στην παραλία - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
Τέσσερις νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00
Εντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Ν. Σμύρνη
22:50