Παξοί: Χτυπήθηκε 25χρονος από ταχύπλοο - Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος κολυμπούσε στην είσοδο του όρμου στην περιοχή Μογγονησίου Παξών, χωρίς να φέρει κατάλληλη ευδιάκριτη σήμανση, χτυπήθηκε από σκάφος με σημαία Ιταλίας.
Άμεσα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 25χρονος μεταφέρθηκε με το σκάφος στο λιμάνι των Παξών και από εκεί με ασθενοφόρο στο ΚΥ Παξών. Στη συνέχεια ο τραυματίας, ο οποίος έφερε τραύματα στην ποδοκνημική και στον αριστερό βραχίονα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος στον λιμένα «ΑΡΡΙΛΑ» Πέρδικας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Από τη Λιμενική Αρχή Παξών, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου για παράβαση των άρθρων 28 και 314 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός 84χρονος σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πάρει μόνο μία μικρή γεύση από το ντοκιμαντέρ «Melania» - «Είναι φοβερό»
13:32
Κλειστό εκ νέου το μουσείο του Λούβρου λόγω απεργίας - Κύριο αίτημα η βελτίωση των συνθηκών εργασίας
13:30
Στα «λευκά» Ηλεία, Μεσσηνία και Σέρρες: Χιονίζει σε Βίλια και Πάρνηθα - Εντυπωσιακά πλάνα
13:28
Η Star Alliance ανακηρύχθηκε για ακόμη μια φορά Κορυφαία Αεροπορική Συμμαχία στον Κόσμο
13:23