ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Εφύρα - Δίωξη στον αδερφό του θύματος

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στην Εφύρα -  Δίωξη στον αδερφό του θύματος
Περιπολικό της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα τον 68χρονο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο στις 19 Σεπτεμβρίου του 2022 στην Εφύρα Ηλείας προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με κατηγορούμενο τον 70χρονο αδελφό του θύματος.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Πατρών είχαν εστιάσει τις έρευνές τους στον 70χρονο αδελφό του θύματος.

Ύστερα από την αξιολόγηση ευρημάτων αλλά και μετά τις αντιοφάσεις στις οποίες έπεσε ο φερόμενος ως δράστης, η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του 70χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή της Αμαλιάδας προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου.

Σε ότι αφορά στο κίνητρο, όπως προκύπτει από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τα δύο αδέλφια δεν φαίνεται πως είχαν καλές σχέσεις και μάλιστα προκύπτει πως ανάμεσά τους υπήρχαν συχνοί τσακωμοί.

Το κουβάρι του νήματος της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος καθάρισε το χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος, αλλά και από το γεγονός πως ήταν ο μοναδικός που στο επίμαχο διάστημα του θανάτου επισκέφθηκε το θύμα.

O 68χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του, κοντά στο χώρο της επιχείρησης του και έφερε βαθύ τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές.

Όπως είχε γράψει το tempo24.news ο επιχειρηματίας έχει δεχθεί πέντε χτυπήματα στο κεφάλι από αντικείμενο με κόχη. Από την αρχή λοιπόν των ερευνών η Αστυνομία ερευνούσε το περιστατικό στην κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ