Φωτιά στη Μάνδρα: Ένταση κατοίκων με αστυνομικούς - Αρνούνται να εκκενώσουν τα σπίτια τους
Δραματική έκκληση κάνουν οι αρχές στους κατοίκους της Νέας Ζωής στη Μάνδρα να απομακρυνθούν άμεσα από τον οικισμό.
Το 112 που ενημέρωνε τους κατοίκους της Νέας Ζωής ότι πρέπει να εκκενώσουν προς Ελευσίνα άμεσα, εστάλη στις 13:35 ωστόσο πολλοί από τους κατοίκους αρνήθηκαν να φύγουν και αρνούνται να εγκαταλείψουν και τώρα, παρά τις εκκλήσεις των αρχών, της αστυνομίας και της πολιτικής προστασίας.
Ανδρες της αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή κάνουν δραματική έκκληση στους κατοίκους να εγκαταλείψουν και μάλιστα προκλήθηκαν μικροεντάσεις, με τον κόσμο που αρνείται να φύγει.
Έκκληση κάνει και η Πολιτική Προστασία προς τους κατοίκους της Νέας Ζωής Μάνδρας και Νέου Πόντου Ελευσίνας που παραμένουν στις οικίες τους να εκκενώσουν.
Μάλιστα, γίνεται ενίσχυση και των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο για να τους πείσουν να απομακρυνθούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δήμαρχος Μάνδρας: Η φωτιά από τα Δερβενοχώρια τώρα απειλεί τη Μάνδρα και οικισμούς της
Δημήτρης Σπηλιόπουλος: Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η καινοτομία και τα επόμενα βήματα της Active
10:00
Ο Χούλιο Ιγκλέσιας χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδείς» τις καταγγελίες των πρώην υπαλλήλων του
09:55
«The Bride»: Έρχεται η θρυλική επιστροφή της «Νύφης του Φρανκενστάιν» με τον Κρίστιαν Μπέιλ
09:44
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32