Τέμπη: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο Διευθυντής Συντήρησης Συστημάτων και ο Διευθυντής Δικτύου

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης και του γενικού διευθυντή (από 21-3-2017 έως 15-11-2019) της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως 15-11-2019,
Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης από 1-10-2021 έως και σήμερα.
O Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστημάτων δέχθηκε επίθεση σε κατάστημα εστίασης από ομάδα ατόμων μετά το πέρας της διαδικασίας και αφού αφέθηκε ελεύθερος.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο εν λόγω διευθυντής μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέμπη: Ενώπιον του εφέτη ανακριτή σήμερα στελέχη του ΟΣΕ

Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο για την καταβολή των συντάξεων Ιουνίου
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι πίνακες για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
03:00
Δυνατότητα consent μέσω Gov.gr Wallet και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές
02:00
e-ΕΦΚΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις - Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν
01:00