Φωτιά στη Μάνδρα: Κάτοικοι αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους
Έκκληση στους πολίτες που βρίσκονται στη Νέα Ζωή και το Νέο Πόντο της Μάνδρας να απομακρυνθούν από τις περιοχές και να κατευθυνθούν προς την Ελευσίνα, απηύθυνε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου.
«Δυστυχώς παρόλο που το μήνυμα 112 έχει φτάσει στους πολίτες της περιοχής της Νέας Ζωής και του Νέου Πόντου της Μάνδρας από τις 3:25, κάποιοι πολίτες αρνούνται κατηγορηματικά να απομακρυνθούν από τις περιοχές αυτές», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Πρόσθεσε πως ο κόσμος πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα καθώς η επικινδυνότητα λόγω της πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλη αυτή τη στιγμή και πως οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να αφήσει τις περιουσίες του και να φύγει.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ένωση Θεατρικών Παραγωγών: Δεν κλείνουν όλα τα θέατρα αύριο λόγω της απεργίας του ΣΕΗ
21:00
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους
20:52
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε η Μαρία Σόλε Ανιέλι σε ηλικία 100 ετών
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι στο μετρό του Παρισιού – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν
20:39
ΕΛΛΑΔΑ