Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας: Η φωτιά κινείται απειλητικά προς την νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
«Η φωτιά φαίνεται να κινείται απειλητικά προς την νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στην περιοχή των διοδίων του Καλαμακίου», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Χάρης Βυτινιώτης.
Όπως προσέθεσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, με αφορμή τις αναζωπυρώσεις που σημειώνονται στις περιοχές των Ισθμίων και του Πανοράματος, «το κακό συνεχίζεται και δεν θεωρούμε πως βρισκόμαστε σε μία κατάσταση ύφεσης, αλλά αυτό που καταγράφεται είναι μία επαναλαμβανόμενη ανεξέλεγκτη κατάσταση».
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης λέει ότι «οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά», ενώ αναφερόμενος στα μηχανήματα του στρατού που επιχειρούν, σημείωσε ότι «προσπαθούν, όπου μπορούν, να ανοίγουν δρόμους πρόσβασης στα πυροσβεστικά οχήματα».
Ακόμη, ο Χάρης Βυτινιώτης τόνισε ότι «είναι σημαντική και η συμβολή των εθελοντών, αλλά και των μηχανημάτων της αυτοδιοίκησης, στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκλεισε η νέα και παλαιά Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου και στα δύο ρεύματα
Βόλος: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Σέσκλο
Φωτιά στο Μελιγαλά - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
13:03
Ισχυρός κρότος σε μηχανουργείο στο Ηράκλειο Κρήτης - Ζημιές από το ωστικό κύμα
12:58
Ηλεία: Συναγερμός στην Ανδρίτσαινα για 32χρονη οδηγό αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων
12:49
Αλεξία Τροκούδη: Από τις αίθουσες δικαστηρίων, στη λογοτεχνία του τραύματος
12:40