Κρήτη: Νεκρός περιπατητής στο φαράγγι της Σαμαριάς
Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας 48χρονος Δανός ο οποίος διέσχιζε το φαράγγι και ενώ ήταν κοντά στην έξοδο του φαραγγιού προς την Αγία Ρουμελη, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος περιπατητής έχασε τις αισθήσεις του και δυστυχώς δεν έγινε δυνατό να επανέλθει, παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων στο φαράγγι και της γιατρού από την Αγία Ρουμέλη, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Έδεσσα με πέντε νεκρούς - Αυτοκίνητο «σφηνώθηκε» κάτω από φορτηγό
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή: Δύση και Κίνα εκκενώνουν το Ιράν - Συναγερμός στο Ισραήλ
17:34
ΕΛΛΑΔΑ
Ανατροπή με τη Λόρα: Κάλεσε μόνη της τις γερμανικές Αρχές – Ανακουφισμένη η μητέρα της
17:32
ΚΟΣΜΟΣ
Οτάβα: Άνδρας ορμά μέσα σε ξένο αυτοκίνητο για να σωθεί από γαλοπούλες (vid)
17:26
ΚΟΣΜΟΣ
Τέμπη: Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας
17:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ