Κρήτη: Φωτιά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο - Μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον είκοσι στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, κάηκαν κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 18/7 στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ ο κίνδυνος πυρκαγιάς παραμονεύει και σήμερα, Τετάρτη.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, και στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα και 30 πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες λίγο αργότερα.
Η Πυροσβεστική την Τρίτη κλήθηκε σε τρεις ακόμη εστίες φωτιάς, στην Σητεία Λασιθίου, στην Βαγιωνιά του νομού Ηρακλείου και στο Μπαλί, στο νομό Ρεθύμνου.
Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού παραμένουν και σήμερα σε αυξημένη επιφυλακή, καθώς ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιάς, λόγω των καιρικών συνθηκών, είναι πολύ υψηλός.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας - Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές το Σαββατοκύριακο» λέει ειδικός
Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο - Προσπάθεια να προστατευθούν τα γύρω χωριά
Κύπρος: Αναφορές ότι η Χεζμπολάχ βρίσκεται πίσω από τη στοχοποίηση της βρετανικής βάσης
18:43
LIVEVLOG: Ο Τραμπ δεν αποκλείει χερσαία επίθεση στο Ιράν: «Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα» - Ιρανικές απειλές κατά της Κύπρου
18:30
Αυστηρή σύσταση σε Αμερικανούς πολίτες στην Κύπρο: Μην επισκέπτεστε την πρεσβεία
18:24
«Βέλη» Τραμπ κατά Στάρμερ: Είμαι απογοητευμένος - Άργησε πολύ να δώσει άδεια για τις βάσεις
18:17