Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ανακριτή ο πρώην γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ
Την πόρτα του εφέτη ανακριτή Λάρισας για να απολογηθεί πέρασε ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Παράλληλα σήμερα βρέθηκε ενώπιον του εφέτη ανακριτή και ο προφυλακισμένος προϊστάμενος της επιθεώρησης του ΟΣΕ καθώς εντοπίστηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία στα πλαίσια της δικογραφίας, τα οποία κρίθηκαν σημαντικά και απαιτήθηκαν να δοθούν εξηγήσεις, ώστε οι έρευνες να συνεχιστούν.
Μέσα από αυτή διαδικασία, η οποία, θα συνεχιστεί και με άλλα πρόσωπα, ο εφέτης ανακριτής επιχειρεί να κατανοήσει σε βάθος το μέγεθος και το εύρος των ευθυνών ώστε να στοιχειοθετηθεί το σύνολο των κατηγοριών και να προχωρήσει την έρευνα μέχρι το τέλος, για το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη χώρα μας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Στη Βουλή δικογραφία κατά Καραμανλή και Σπίρτζη για τη σύμβαση «717»
Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας χτύπησαν διευθυντικό στέλεχος του ΟΣΕ
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00