Αναζωπύρωση της φωτιάς σε Άνω Βλυχάδα και Νέα Ζωή
Αναζωπύρωση της φωτιάς σημειώθηκε και πάλι το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, η οποία σήμανε συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή.
Η φωτιά κατευθύνεται ξανά προς τους οικισμούς, πλησιάζοντας με αργό ρυθμό τα σπίτια των οικισμών Άνω Βλυχάδα και Νέα Ζωή, οι οποίοι έχουν εκκενωθεί από το βράδυ της Τρίτης.
Αν και η πυρκαγιά ήταν σε μεγάλη ύφεση σε όλο το αναζωπυρωμένο μέτωπο, και η αντιστροφή της φοράς του ανέμου προς τα καμένα εδάφη προσέφερε μία παροδική ανακούφιση, με την κατάσταση να θεωρείται σταθερή, δυστυχώς υπήρξε νέα αναζωπύρωση.
«Ελπίζουμε οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να καταφέρουν να την συγκρατήσουν στο σημείο που καίει τώρα, και να μην απειλήσει άμεσα τους οικισμούς» αναφέρει στο enikos.gr ο κ. Σταμουλής, με τον ίδιο να προσθέτει πως «για αυτόν τον λόγο δεν εφησυχάζουμε, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί και πάλι να απλωθεί η φωτιά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο - Εκκενώθηκαν χωριά, έκλεισε ο αρχαιολογικός χώρος της Καμείρου
Την απέλαση του 5χρονου Λίαμ σχεδιάζει η υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ
22:51
Ο Γκουτέρες χαιρετίζει επανέναρξη συνομιλιών ΗΠΑ - Ιράν: «Ο διάλογος λύνει ανησυχίες»
22:42
Πολωνία: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης που έλαβε άσυλο από την Ουγγαρία
22:33
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Μιλάνο: Η λαμπρή έναρξη - Δυναμικό παρών από την ελληνική αποστολή (vids)
22:24