ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μενεμένη: Ο δράστης έγραψε με αίμα «Παιδεραστή-1» - Τι είπε στους αστυνομικούς

Δολοφονία Μενεμένη: Ο δράστης έγραψε με αίμα «Παιδεραστή-1» - Τι είπε στους αστυνομικούς
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Άνδρας 29 ετών, εμφανίστηκε στο τμήμα ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ομολόγησε ότι είναι δράστης της ανθρωποκτονίας και υπέδειξε ως τον τόπο του εγκλήματος το διαμέρισμα 4ου ορόφου στη Μενεμένη.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, εντόπισαν έναν άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος χτυπημένο στο κεφάλι.

Το θύμα ήταν γυμνό και στο λαιμό του είχε ένα σχοινί, η μια άκρη του οποίου ήταν δεμένη από πορτάκι επίπλου, ενώ δίπλα του ήταν ακουμπισμένο ένα μαχαίρι.

Το σκηνικό του εγκλήματος έγινε για τους αστυνομικούς ακόμα πιο αποτρόπαιο, όταν στο στρώμα της κρεβατοκάμαρας βρέθηκαν δύο μαχαίρια και γραμμένο με αίμα η σημείωση «παιδεραστή – 1»

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως η σήμανση και ο ιατροδικαστής.

Ο δράστης, του οποίου τα ρούχα και τα παπούτσια ήταν μέσα στα αίματα, είπε στους αστυνομικούς ότι τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν σε ένα παγκάκι στην περιοχή του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, τον προσέγγισε το θύμα, γνωρίστηκαν και πήγαν στο διαμέρισμα του θύματος.

Εκεί ο δράστης, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, δέχθηκε επίθεση από το θύμα και τότε αυτός προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Παραδέχθηκε ότι κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο του θύματος και μετά περιέγραψε με λεπτομέρειες όλο το σκηνικό που είχαν αντικρίσει και οι αστυνομικοί.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 29χρονος πήγε με τη μοτοσυκλέτα του θύματος στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και παραδόθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ