ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση της "Αυγής" στις καταγγελίες Μηταράκη για off-shore

Η απάντηση της "Αυγής" στις καταγγελίες Μηταράκη για off-shore

Άρθρο – απάντηση εξέδωσε η «Αυγή» σχετικά με τις κατηγορίες του Νότη Μηταράκη ότι στο μετοχολόγιο της εφημερίδας υπάρχει και off-shore εταιρεία.

«Ως γνωστόν ο αντιπερισπασμός είναι μια προσφιλής τακτική σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης για να αντιπαρέλθουν κάποια ακανθώδη για τα ίδια θέματα.Ο γνωστός, κυρίως για την παραπολιτική του δραστηριότητα κ. Μηταράκης της ΝΔ πήγε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών προς τα κόμματα, κατά βάση προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχαν το τραπεζικό σύστημα τα προηγούμενα χρόνια, και ρώτησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής κ. Φραγκιαδάκη, τι γνωρίζει για την κυπριακή off shore, που βρίσκεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Αυγής και τι σχέση έχει αυτή με το δάνειο των 900.000 ευρώ», αναφέρει η «Αυγή»

Στο ίδιο κείμενο η εφημερίδα τονίζει πως η εν λόγω εταιρεία αγόρασε κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 16.500 μετοχές προς 3 ευρώ τη μία και υπογραμμίζει ότι το βασικό θέμα είναι τα δάνεια εκατομμυρίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από την Εθνική Τράπεζα τα οποία δεν εξυπηρετούνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ