Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο Σύροι για μεταφορά Ιρακινών μεταναστών
Ανανεώθηκε:
Δύο άτομα συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών για μεταφορά δεκαέξι παράτυπων μεταναστών, μεταξύ των οποίων και επτά ανηλίκων.
Οι συλληφθέντες, με καταγωγή από τη Συρία, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, μαζί με συνεργό τους, παρέλαβαν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα τους μετανάστες με καταγωγή από το Ιράκ και είχαν σκοπό να τους μεταφέρουν σε δομή των Σερρών.
Όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου, ανέπτυξαν ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Στη συνέχεια, αφού προσέκρουσαν σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν άμεσα.
Η αστυνομία κατάσχεσε το όχημα καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος αναζητείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καρπάθος: Σκάφος με 70 μετανάστες εντοπίστηκε βορειοδυτικά του νησιού
Θεσσαλονίκη: Διακινητής έκρυβε στο πορτμπαγκάζ προσφυγόπουλο με τη μητέρα του
Τραμπ: Θύμωσα πολύ όταν με ενημέρωσε ο Πούτιν για την επίθεση στην κατοικία του
21:07
Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο στη λογική «να μη σπάσει το μέτωπο»
20:55
Πάνω από 480 κλήσεις για μη χρήση κράνους σε μια εβδομάδα - Στην Αττική οι 220
20:51
Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου για τη Γάζα: Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα διαμηνύει η Χαμάς
20:42