Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο Σύροι για μεταφορά Ιρακινών μεταναστών
Ανανεώθηκε:
Δύο άτομα συνελήφθησαν σε περιοχή των Σερρών για μεταφορά δεκαέξι παράτυπων μεταναστών, μεταξύ των οποίων και επτά ανηλίκων.
Οι συλληφθέντες, με καταγωγή από τη Συρία, 21 και 19 ετών αντίστοιχα, μαζί με συνεργό τους, παρέλαβαν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα τους μετανάστες με καταγωγή από το Ιράκ και είχαν σκοπό να τους μεταφέρουν σε δομή των Σερρών.
Όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου, ανέπτυξαν ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Στη συνέχεια, αφού προσέκρουσαν σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν άμεσα.
Η αστυνομία κατάσχεσε το όχημα καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος αναζητείται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καρπάθος: Σκάφος με 70 μετανάστες εντοπίστηκε βορειοδυτικά του νησιού
Θεσσαλονίκη: Διακινητής έκρυβε στο πορτμπαγκάζ προσφυγόπουλο με τη μητέρα του
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3,7 εκατ. ευρώ
22:08
Συνολικά 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο στην Ελλάδα
22:01
Γάλλοι τουρίστες σκοτώθηκαν όταν το όχημά τους έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στην Ιταλία
21:52
Ουκρανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 85 τραυματίες από τη μαζική επίθεση στο Κίεβο
21:43