ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης εστιατορίου για τον θάνατο του 46χρονου

Τραγωδία στην Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης εστιατορίου για τον θάνατο του 46χρονου
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου του 46χρονου που φέρεται να εκτελούσε διανομές φαγητού κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα, με εισαγγελική εντολή συνελήφθη το απόγεμα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, καθώς ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή με συμπτώματα θερμοπληξίας και ενώ οι διανομές απαγορεύονταν τις συγκεκριμένες ώρες λόγω του καύσωνα.  

Σύμφωνα με πληροφοριες, ο 46χρονος εργαζόταν παράτυπα στο συγκεκριμένο εστιατόριο κάνοντας διανομές ως «θελήματα» με το ποδήλατό του. Το θύμα φέρεται να δούλευε πάρα πολλές ώρες, ενώ πήγαινε παραγγελίες τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα.

Ο 46χρονος δεν ήταν και τυπικά διανομέας, όμως, αφότου υπήρξε ενημέρωση των Αρχών από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, παρενέβη ο εισαγγελέας ζητώντας περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Αφότου οι Αρχές έλαβαν καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα, έγινε γνωστή η σχέση εργασίας που υπήρχε ανάμεσα στο θύμα και το εστιατόριο με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας στη συνέχεια να εκδώσει ένταλμα σύλληψη του ιδιοκτήτη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Τι ανέφερε το νοσοκομείο

Τα αιτία θανάτου του 46χρονου άνδρα στην Χαλκίδα προσδιορίζει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας όπου μεταφέρθηκε με πιθανά συμπτώματα θερμοπληξίας.

Στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διεκρινίζει αρχικά ότι δεν πρόκεται για διανομέα όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες, και υπογραμμίζει ότι πιθανή αιτία θανάτου είναι «καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Παρότι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 46χρονος ήταν οδηγός ντελίβερι, τελικώς οι συγγενείς του άνδρα προχώρησαν σε διάψευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ