Η θεραπεία του πόνου είναι δικαίωμα - 23ο Συνέδριο Παρηγορικής Φροντίδας
Η Θεραπεία του Πόνου είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και πρέπει να παρέχεται σε όσους υποφέρουν δωρεάν, ενώ η Παρηγορική Φροντίδα είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Το μήνυμα αυτό, θα στείλουν οι επιστήμονες στη διάρκεια του 23oυ Πανελλήνιου Συνεδρίου Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 28 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο Du Lac, στα Ιωάννινα.
Στο φετινό συνέδριο, ο ποιητής, συνθέτης και αγωνιστής Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ενώσει τη φωνή του με τη φωνή των επιστημόνων, ώστε το μήνυμα να φθάσει με τον πιο μελωδικό τρόπο, σε ολόκληρη την Ελλάδα:
«Η Θεραπεία του Πόνου είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ- Η Παρηγορική Φροντίδα είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ».
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς για την ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θέατρο Φρόντζου, στα Γιάννενα. Η είσοδος στην συναυλία θα είναι δωρεάν, με προκράτηση θέσης.
Η συναυλία γίνεται με αφορμή την παρακάτω συζήτηση: https://grpalliative.gr/vouli-sizitisi/
Η μακάβρια περιπέτεια της σορού της Εβίτα Περόν: 16 χρόνια εξαφανίσεων και μυστικών
08:47
Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας το μεγαλύτερο ύψος βροχής - Πάνω από 58.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις
08:30
Σούπερ Μάρκετ: Τη Δευτέρα οι δεσμευτικές προτάσεις για τις μειώσεις έως 20% - Ποια προϊόντα αφορούν
08:24
Η NASA επέλεξε 41 διαστημικές τεχνολογίες για μελλοντικές εξερευνήσεις της Σελήνης και του Άρη
08:16