Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκαν τα πρώτα σπίτια
Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα πρώτα σπίτια στο χωριό Λάερμα της Ρόδου, καθώς και η εκκλησία του νεκροταφείου της περιοχής, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Ρόδου, Κώστας Ταρασλιάς μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ νωρίτερα εστάλη το βράδυ του Σαββάτου (22/7) μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν οι περιοχές Γεννάδι και το Κιοτάρι.
Ο κ. Αρτοποιός από την πλευρά του επεσήμανε, πως οι κάτοικοι των οικισμών αυτών θα πρέπει να μετακινηθούν άμεσα προς τον οικισμό Πλημμύρι.
«Οι κάτοικοι έλαβαν στις 10 το βράδυ νέο μήνυμα από το 112 και θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να εγκαταλείψουν τις περιοχές αυτές που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.
Θα πρέπει να μετακινηθούν σε στο Πλημμύρι που είναι η πιο ασφαλής περιοχή για τους ίδιους. Ουσιαστικά, πρέπει να κινηθούν δυτικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Ρόδο: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση σε Γεννάδι και Κιοτάρι προς Πλημμύρι
Τρόμος στη Βόρεια Καρολίνα: Νεκρός 19χρονος και τρεις τραυματίες από δύο επιθέσεις σε πανεπιστήμιο
01:30
Serie A: Η Ίντερ «φρέναρε» την Κόμο, ισοπαλία με ανατροπές στο Φιορεντίνα - Γιουβέντους
01:25
Μήνυμα ενότητας από τον Πάπα Λέοντα στην Αργεντινή – Στο στόχαστρο οι περικοπές του Μιλέι
01:11
LaLiga: «Χτύπησε» δύο φορές ο Φερμίν Λόπεθ και χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο
00:52