Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκαν τα πρώτα σπίτια
Στις φλόγες τυλίχθηκαν τα πρώτα σπίτια στο χωριό Λάερμα της Ρόδου, καθώς και η εκκλησία του νεκροταφείου της περιοχής, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Ρόδου, Κώστας Ταρασλιάς μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ νωρίτερα εστάλη το βράδυ του Σαββάτου (22/7) μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν οι περιοχές Γεννάδι και το Κιοτάρι.
Ο κ. Αρτοποιός από την πλευρά του επεσήμανε, πως οι κάτοικοι των οικισμών αυτών θα πρέπει να μετακινηθούν άμεσα προς τον οικισμό Πλημμύρι.
«Οι κάτοικοι έλαβαν στις 10 το βράδυ νέο μήνυμα από το 112 και θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να εγκαταλείψουν τις περιοχές αυτές που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.
Θα πρέπει να μετακινηθούν σε στο Πλημμύρι που είναι η πιο ασφαλής περιοχή για τους ίδιους. Ουσιαστικά, πρέπει να κινηθούν δυτικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Ρόδο: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση σε Γεννάδι και Κιοτάρι προς Πλημμύρι
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49