Φωτιά στην Περίθεια Κέρκυρας: Στο νοσοκομείο πυροσβέστης
Πυροσβέστης είχε λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (23/7) στην Παλιά Περίθεια στην Κέρκυρα.
Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στην Περίθεια καίει σε χορτολιβαδική έκταση και βρίσκεται έξω από το οικιστικό κομμάτι, το οποίο δεν κινδυνεύει μέχρι στιγμής.
Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, από δύο ομάδες πεζοπόρου, εννέα οχήματα, ενώ συνδράμους επιπλέον δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Επισημαίνεται πως έχει αποσταλεί μήνυμα 112 για εκκένωση στους οικισμούς: Πόρτες, Μέγκουλα, Σημιές, Παλιά Περίθεια και Σάγκα προς Κασσιόπη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά στην Περίθεια Κέρκυρας - Ήχησε 112 για εκκένωση σε πέντε οικισμούς
ΕΛΛΑΔΑ
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
ΚΟΣΜΟΣ
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32
ΚΟΣΜΟΣ